Två år sedan, jag lever!

Hejsan gott folk! Det var inte igår, inte i förrgår heller. Har gått drygt två år sedan jag senast gjorde mig hörd här, så tyckte det var dags nu. Var inte nå sugen att skriva så länge jag hade RvP på omslagsbilden och hade inte någon aning om hur jag bytte bort den heller. Okej, hade webbdesign på gymnasiet, och gick IT, men det betyder inte i sin tur att jag lyssnade särskilt noga. Nu hade blogg.se ändrat så det var mer att klippa och klista, så en G-elev som jag hade en sportslig chans att snygga till det på egen hand.

Troligen har de flesta av er som läser detta följt mig via Facebook, där jag, Per & Admir lyckats skrapa ihop snart 3200 medlemmar. Vilket är fantastiskt roligt då det blir sådan respons så fort man tycker och tänker om något. Men saknar ändå detta, att få vara lite mer utförlig. Innan Facebookgruppen fanns tappade jag ju läsare så fort man inte uppdatera på en vecka eller två, nu är det bara att länka via gruppen så fort man har skrivit något nytt, briljant.

Många idéer på G gällande Facebook, pratat länge om att plocka in en admin till och nu börjar det bli dags, ska bara hitta rätt person för det. Bla. så ligger en podcast i planeringsfasen, något som skulle uppskattas? Kommentera gärna vad du tycker om den idén.

Ska vi gå igenom matchen igår så gick det som planerat, åtminstone resultatmässigt för att Flamini skulle hänga båda är ju mer än osannolikt. Som Henrik Strömblad sa vid slutsignalen till Bosse ; "Hade du satsat 100 kr på Flamini som tvåmålsskytt så hade du haft julklappspengarna klar nu."
Något mer att konstatera från matchen igår är att Debuchy är just nu långt ifrån att peta Bellerin, frågan är om han någonsin kommer kunna ta tillbaka sin plats? Bellerin är 20 år och på uppåtgång så det sjunger om det och Debuchy har passerat 30 och känns lite osexig, vare sig hipp eller dipp.. Samma sak med Arteta, kan visserligen bero på att dessa herrar får sparsamt med speltid i A-laget för tillfället eller är det helt enkelt så att de blivit ifrånsprungna av yngre förmågor. Dessa två tillsammans med den återigen alltför bleka Joel Campbell kan mycket väl få börja leta sig om efter nya klubbar när sommaren kommer. Tråkigt, då jag gillar samtliga tre. Framförallt Arteta som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta efter ha gett mig detta i 18-års present när jag satt 15 meter bakom Szczesny.

För att fortsätta utvärderingen från igår så kan vi gå in på målvaktsposten, för här har Wengér fått sig ett lyxproblem som heter duga. Petr Cech är ju nästintill ohotad etta så länge han håller formen "OK" eller bättre. Ospina imponerar återigen med sitt lugn och sen har vi den gode Wojciech på säsongsäventyr i Italien. Får ont i huvudet av att bara tänka på det, så tror vi lämnar det för nu åtminstone. Men, hur tycker du Arsené ska lösa det?

Leicester väntar borta på hederlig Stryktipset-tid på Lördag, kanske måste svälja stoltheten och sätta X2 för de blir jobbiga. Alltid gillat Leicester, men ytterligare tre tappade poäng i helgen kan få det ändrat snabbt. Se bara min syn på Chelsea, som jag aldrig haft samma hat mot som tex. Manchester United, men på bara att par timmar gick de både ikapp och sprang iväg i stor ledning i min Hat-ranking. Usch! Tvi!

Det får räcka så för idag, ge gärna lite tankar på facebook (eller här) så hörs vi på facebook (eller här) senare. Hehe..

/Patrik

 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0