Information!

Tjena alla gonners där ute! Arsenal vinner och vinner och bloggen står stilla, inte bra. Som vanligt så blir det att jag inte har tid, lust eller är tillräckligt engagerad. En blogg ska enligt mig uppdateras i stort sett varje dag, så som det ser ut så förstår ni kanske att det inte är bra nog. Så det leder mig till två olika vägskäl ; lägga ner bloggen eller göra en kraftanstränging för att få den mer aktiv. Jag har bestämt mig för att köra på det sistnämnda, göra bloggen ännu mer aktiv eftersom denna blogg kan vara mer än underbar för mig att skriva av sig om matcherna man just sett. 

Men detta kommer då att bli till nästa säsong, eller iallafall kring sommarens transferfönster. Några saker som jag ska göra för att få den mer aktiv är;

- Fixa gästbloggare då jag inte har möjlighet att skriva.

- Göra ett eget twitterkonto för bloggen.

- Lägga upp fler, men ofta kortare inlägg.


mm. Arsenal då? 7 raka segrar i ligan, och nu står bara QPR borta kvar innan jag tar mitt pick och pack och far över till dom brittiska öarna. Arsenal - City står på programmet, bara 10 dagar kvar till avresa nu. Kommer skriva ett längre inlägg om min resa när jag kommer hem, så håll utkik. 

Men nu finns det inte så mycket att ta upp, så vi höres när det börjar närma sig helg!

/Patrik

Liverpool away!

Vi fick äntligen det vi har tjatat om så länge, det som så många av våra motståndare får när vi spelar mot dom, en vinst fast vi inte förtjänar den. Återigen är det allas vår egen Robin van Persie som fixar segern, denna gång på tilläggstid. Nu är tredjeplatsen bara fyra poäng borta och femteplatsen och Chelsea är tre poäng bakom oss. Det är bara att ösa på, inte tänka alltför mycket, bara fortsätta.

Luiz Suarez visade i helgen även Arsenalfansen vilken vidrig spelare han är, fruktansvärt bra, men ack så vidrig. Återigen filmar han till sig en straff, och kryddar det hela med att få domaren att tro att han brutit benet. Räknade det till att det var fyra (4) gånger som han låg och vred sig i ”plågor” i gräset. Slump? Tveksamt.

Straffen som Suarez fixade då? Kuyt lägger en halvbra straff som Szczesny räddar, men det är returen alla pratar om. Kuyt får tillbaka bollen rakt ut och skjuter att halvdant skott, men Wojciech kommer upp snabbt och ligger som ett streck vid andra stolpen och får ut bollen till hörna, absolut världsklass.

Men 1-0 kom, Koscielny tabbade sig på ett inlägg och skjuter in bollen via första stolpen med ett riktigt klassavslut, om det då hade varit i rätt mål förstås. Men 1-1 skulle inte vänta länge på sig, Sagna med ett klockrent som van Persie sätter 1-1 på.

Sen så dominerar hemmalaget hela andra halvlek i stora drag, med bara någon ynka Arsenal-chans. Diaby gör comeback men byts ut skadad efter endast 24 minuters spel med ny skada. Han håller helt enkelt inte, han är en grym spelare men hans kropp håller inte för PL-fotboll.

Sen skulle det komma, i den 92:a minuten så skickar våran nya Cesc Fábregas, á la Alex Song, fram bollen till RvP som med en klockren vänstervolley sätter bollen höger om Pepe Reina. Världsklass, ännu mer världsklass.

Matchens tre kanoner ;

van Persie: Gör två mål, och fixar segern till Gunners.

Szczesny: Gör en dubbelräddning på straffen och står för några riktigt bra räddningar. Spelar även med stort självförtroende vilket smittar av sig på resten av laget.

Alex Song: Assist till segermålet, äger mittfältet på ett fantastiskt sätt. Riktigt bra match.

_______

Milan imorgon då, Wenger har sagt att vi kommer starta bästa manskap och gå för att vända vårt 0-4 underläge, vi får se hur det blir med den saken. Men som man säger;

Hoppet är det sista som överger människan.
We Stand Together!
RSS 2.0