Videokväll!

God kväll! nu är det äntligen helg, som innebär ledighet samt en massa trevlig fotboll att se fram emot! Undertecknad har inte vunnit på Lången "Oddset" på fyra veckor, så nu är det väl dags tycker jag. Har spelat sex (6!) lången, så nu ska det väl äntligen få bli en vinst eller två. Men nog om det, låt oss gå vidare till min personliga favorit; videokväll!
-
-
Denna videokväll kommer bli något annorlunda, då den inte bara kommer innehålla Arsenal-videos. Såklart mestadels då detta är en Arsenal-blogg, men har några andra som jag skulle vilja dela med mig av. Så pang på bara!
-
-
Robin van Persie - 2010/2011 - En film som sammanfattar stora delar av RVP säsong, bra musik, bra spelare, bra filmskapare. Åhh vilken bra film! RVPSSARS9 är nog min nya favoritkanal bland Arsenalvideos.
-
Arsenal - Time To Shine - Ännu en film som sammanfattar 2010/2011, denna säsong som vi kommer ha både fantastiska och hemska minnen ifrån. Filmen speglar även negativa saker, som jag på senare tid tycker gör filmen bättre. Som insatt Gooner så vet man ju innebörden av alla mål och händelser, så just av den anledningen.
-
Barcelona - Time To Become An Actor - Okej, namnet på filmen hittade jag på själv, men stämmer den inte då? Denna film gör bara att mitt hat mot den spanska klubb bara växer. "Mes Que Un Club", ja det måste stämma, för visst är dom även ett gäng skådespelare?
-
Arsenal FC - Proud to be a Gunner - 1,35 "Looks for Arshaaaaaavvvvin!!!!" Har sett det minst tusen gånger, men får lika mycket gåshud varje gång, magiskt!
-
Liverpool - Victory Is Upon Us - Känns lite fel att ha med en video från en av Arsenals största konkurrenter, men jag har alltid haft ett gott öga för Liverpool. Dessutom, hur underbart är det inte att få se Suarez dribbla upp hela Manchester Uniteds försvar? Riktigt välgjord film som ni borde ta en kik på.
-
-
Det var dom filmerna jag hade att bjuda på ikväll, ni får ha det så bra. Simma lugnt imorgon alla, alla tio fingrar måste sitta kvar på söndag, för annars finns det risk att man blir lika tvålig i händerna som en vis spanjor med Arsenal-tröja, vem det är kan ni klura på.
-
Hasta La Vista!

Det här måste få ett slut - Arsené Wenger

God kväll!

-
-
Igår skrev brittiska The Sun att Fábregas var klar för FC Barcelona, 344 miljoner upgavs affären kosta. Men som vi alla vet så är The Sun lite som denna svenska tidning, eller varför inte denna? Som sagt, ingen trovärdighet för fem öre.
-
-
Idag på presskonferansen gick Wenger ut och sa; "Vi vill behålla våra bästa spelare. Den här diskussionen är, med all respekt, inte särskilt kreativ. Vi har svarat på det under nästan 80 procent av våra presskonferenser och vid någon punkt måste det få ett slut. Historian har visat att den här frågan är värdelös."
-
-
Tror ni att detta tar slut på alla spekulationer? Ingen risk, om en vecka är tidningarna igång igen, eller varför inte i helgen?
-
Stannar Fábregas i Arsenal?

-
-
Det var det lilla jag hade att diskutera idag, lägg gärna en kommentar om vad ni tror? Stannar Cesc? Vid en flytt, vad ska prislappen ligga på? osv. osv.
-
Man United i helgen, come on you Gunners!

jag lever!

Hallå hallå! Jag har en himla förmåga att bli alltför inaktiv här på min sida, men med dom senaste veckornas resultat så har inte lusten för något bloggande funnits. Men ska försöka skärpa mig inför helgen och den sista stormatchen för säsongen, då United kommer till London och Emirates. Ikväll väntar El Clásico del 3, semifinal i Champions League. Har lagt en slant på 1-0 till "Los Blancos" så det resultatet kan vi väl alla hoppas på? Även så njuter väl alla Arsenalsupporters när man få se Barcelona förlora, eller hur? ;)
-
-
Har inte nå mer att ta upp i nuläget, kan ta och visa upp min rad på Stryktipset som jag hoppas ska göra mig rik på Lördag.
-
-
1 Chelsea - Tottenham   Viasat Fotboll  30/4  18:30 1X
2 Blackburn - Bolton  Viasat Fotboll  30/4  16:00 X2
3 Blackpool - Stoke 2
4 Sunderland - Fulham Viasat Sport 30/4  16:00 1
5 West Brom - Aston Villa TV 10  30/4  16:00 1X
6 Wigan - Everton X2
7 Coventry - Reading 2
8 Millwall - Swansea 1X
9 Doncaster - Leicester 12
10 Hull - Crystal P 1X
11 Ipswich - Preston 1
12 Watford - Queens PR 2
13 Norrköping - Mjällby   Canal + sport 1   30/4  16:00 1
-
-
Nå, vad tycks? vad skulle ni själva spela för stryktipsrad med sju st halvgarderingar? Lägg gärna en kommentar! Det var allt för nu, tack och hej!
RSS 2.0