Chamakh är klar !

Hallå hallå !

Idag blir det ett kort inlägg då jag är väldigt trött i skrivandets stund.

Vet att dagens rubrik var ganska lik den på mitt förra inlägg, men detta inlägg med klar istället för "klar". Värvningen av Marouane Chamakh har blivit offentlig på Arsenal.com och är nu alltså 100 procent klar! (notera utropstecknet)
Chamakh spelade 293 matcher för Bordeaux och gjorde 79 mål.

Wenger säger följande om värvningen : "Chamakh is a striker of real quality and has all the attributes suited to come to England and do very well. He is also a fighter, not only a good football player, but a fighter as well. He is very good in the air and also a good team player. He is a great addition to our squad.”

Chamakh själv säger : “I’m very excited about playing at Emirates Stadium in front of the Arsenal supporters. I have heard many great things about the stadium and I cannot wait to be playing there in an Arsenal shirt. I will give my best to this Club, the Club that I used to support. We have many great players at Arsenal and I will be giving everything to help the team win trophies next season.”

Chamakh kommer att ha nummer 29 nästa säsong och låt oss hoppas på lika många mål? Jag tror att han kan lyckas väldigt bra med van Persie, och som han säger att han längtar efter sin första match för klubben så längtar jag efter att se han spela sin första match för klubben.

Welcome to London Chamakh.


Question of the day :
Hur många mål gör Chamakh i ligan nästa säsong?

Ja detta inlägg blev kort och gott :)

Mitt nästa inlägg kommer att handla om mittfältarna samt anfallarnas säsongsbetyg !

Hare gött !


Chamakh är "klar" !

Hallå hallå :)

Det har länge varit så gott som klart, och även om det inte är klart så är det klart. hängde ni med? :)
Marouane Chamakh är enligt brittiska medier i London för att genomgå en läkarundersökning. Så nu är det alltså bara att vänta tills det är underskrivet och att det blir officiellt på Arsenal.com. Dessutom så är detta en bra värvning på många sätt och vis, vi får en riktig klasspelare till laget, samt att han kostade 0 kronor.


Snart ser vi Chamakh i en Gunners tröja !


Lite andra rykten då, Barcelonas vice-president Rafael Yuste säger till spansk media att "Det går framåt" med förhandlingar om Fabregas, men även om David Villa som sägs redan vara så gott som klar.
Zlatan ska också han vara till salu, och enligt El Mundo Deportivo så ska det pratas om en bytesaffär med Fabregas, vilket skämt! Det är väl ungefär lika stor risk att Zlatan spelar i Arsenal nästa säsong som att Messi hamnar i Real Madrid. För det första så tror jag inte att Fabregas lämnar i sommar, och för det andra så vad skulle Zlatan göra i Arsenal? Vi har redan van Persie, Vela, Bendtner, Eduardo och nu även Chamakh.
Det fortsätter att spekuleras i vem som ska vara stå mellan stolparna nästa säsong, och nu har Goal.com gått ut med "Wengers önskelista". Denna lista finner ni här :  http://www.goal.com/en/news/11/transfer-zone/2010/05/18/1930376/exclusive-hugo-lloris-tops-arsenals-goalkeeper-shortlist-but
12 miljoner pund, är det verkligen Hugo Lloris prislapp det? Den som lever får se, men jag tror att det är betydligt mer.
Ja det var inte speciellt mycket att ta upp idag, men snart kommer jag att dela ut mitt betyg till dom spelare i truppen som inte fick betyg i mitt förra inlägg! :)


Kommentera gärna era åsikter ! :)

Spelarnas säsongsbetyg !

Tjena Tjena !
Nu när säsongen är avslutad finns det inte så mycket mer att göra än att ge spelarna deras betyg för den gångna säsongen.
Almunia 3/10 : Almunia säsong har varit om inte katastrof iallfall pinsam. Han har varit väldigt ostabil och har gjort att vi tappat många poäng i ligan. Men en 3:a i betyg får han för sina straffräddningar och räddningarna som höll matchen mot Barcelona i liv ganska länge. Nu kan ju inte säsongsbetyget styras av några matcher, men tycker han kan få en 3:a.

Sagna 6/10 : Han har varit stabil hela säsongen igenom. Har inte gjort bort sig något, men inte heller stuckit ut något speciellt. Han gör sitt jobb och han gör det bra.


Vermaaelen
8/10 : Han har varit en av våra bästa spelare denna säsongen, med sina 7 mål i ligan och otroligt bra hemåt så får han det fina betyget 8:a.


Gallas
7/10 : Gallas har även han varit väldigt bra denna säsong, när han har varit helt skadefri har han varit som en vägg bakåt, även Gallas hittade nätet 3 gånger denna säsong.


Silvestre
2/10 : Spursklass,eller snarare "Sp*rsklass" kan man sammanfatta Silvestres säsong. Han har under vissa stunder sätt ut som bambi på hal is ,och jag förstår faktiskt inte vad han har att göra i Arsenal. Han är ju dock bara backup, men med både Gallas och Vermaaelen skadade har han fått chansen,och han har ju inte tagit den chansen precis. En 2:a är ett snällt betyg,för Silvestre skulle ha kunnat göra allting bättre denna säsong.


Clichy
6/10 : Har haft det tufft med skador denna säsong, men sen han har varit skadefri på slutet har han bara blivit bättre och bättre. En helt klart godkänd säsong från våran vänsterback.


Campbell
6/10 : Sen den gamle Campbell återvände till Arsenal har han gjort det bra. Bara ett sånt steg för att på bara några månader gått från att spelat i Coca Cola League 2 med Notts County till att spela Champions League fotboll mot bla. Barcelona. Han visar verkligen vilket hjärta han har för klubben i varje match.


Song
8/10 : Mannen som jobbar utanför kamerabilden, han sliter och sliter och sliter. Slår fina passningar och jobbar med väldigt bra defensivt. Song är också en av säsongens bästa spelare. 


Diaby
5/10 : Han har varit väldigt ojämn denna säsong,riktiga toppmatcher blandat med några plattmatcher. Han är en bra spelare, men tyvärr visar han det lite för sällan.


Fabregas
10/10 : Våran spanjor har varit lagets spelfördelare samt även vår stora måskytt då van Persie åkte på en långtidsskada. Han har varit alldeles magnefik denna säsong, ett väldigt bra exempel på det var matchen mot Aston Villa. En halvskadad Fabregas byttes in efter cirka 65 minuter, gör 2 mål på ungefär 20 minuter och blir sedan utbytt igen. Ett annat bra exempel på Fabregas fantastiska säsong var han solomål mot Sp*rs på Emirates, tar bollen av Tottenham direkt efter avspark, springer förbi tre spelare och gör 2-0 till Arsenal. Detta mål kom 11 SEKUNDER efter van Persies 1-0 mål.

Fabregas har varit lysande denna säsong !Som ni kanske ser är inte detta alla spelare i truppen , men deras betyg kommer i ett inlägg så småningom. :)


Det var allt jag hade att bjuda på idag, fortsätt gärna kommentera ! :)

GO GUNNERS !
RSS 2.0