Varför? Varför?

Hejsan alla för tillfället mindre glada gooners!

(Som ni kanske ser är styckesindelningen konstig, det är sidan som jävlas bara. men det får man leva med! )

Vart ska man börja? West Bromwich Albion kom, spelade och segrade. Arsenal gick, förlorade och blev kritiserade. Så kan man väl sammanfatta matchen ganska bra?
Ska man ta det hela lite mer utdraget så kan man sammanfatta det såhär: Jonas Olssons WBA kom till Emirates idag med ett bra självförtroende efter att ha slagit ut Manchester City ur ligacupen tidigare i veckan. Matchen startade och det gick ganska snabbt att se att detta inte skulle bli lätt. Felpassningar, dåliga inlägg, få skott och ingen riktig Gooner-fotboll. Men efter ett inlägg av Eboué så skulle Arshavin sätta bollen i stolpen gånger två, otur. Våra motståndare skapade lite dom också, men när Odemwingie blev fälld i den 37:e matchminuten av en utrusande spanjor vid namn Manuel Almunia så började det verkligen kännas att det kunde bli svårt att ro i hamn. Almunia fick gult kort och ställde sig sen på linjen, straffen slogs och tre sekunder senare höll Almunia i bollen, fortfarande 0-0 som också skulle stå sig halvleken ut. När första halvlek blåstes av såg Arséne Wenger inte speciellt glad ut, och värre skulle det bli.
I den 50:e minuten kom 1-0 till WBA, målet gjordes av  Odemwingie som då fick sin revansh på Almunia. Två minuter senare blev det inte precis bättre, 2-0 kom efter ett katastrof ingripande av Almunia, Viasat Sports kommentator Claes Andersson (som för övrigt sköter sitt jobb verkligen uselt)  sa något i stil med : Nu börjar man känna igen den vanliga Manuel Almunia.
Men när 0-3 kom av den gamla Arsenal spelare Jerome Thomas var katastrofen ett faktum. Dom tillresta WBA- fansen nere på ena kortsidan hördes knappt på gigantiska Emirates Stadium. Dom 55000 Arsenal-fansen var chockade, verkligen chockade. Även på #arsenalblogg på mIRC var det en hel del folk som ville säga sitt om Almunia som återigen var ute på äventyr.


1-3 kom av Samir Nasri när femton minuter återstod, 2-3 kom av Samir Nasri när dom fem tilläggsminuterna återstod. Men sen var det slut, Andrey Arshavin fick till ett skapligt skott i slutet, men sen satte domaren pipan i munnen och blåste av matchen.


Matchbetyg och kommentar!


1, Sp*rsklass 2, Katastrof 3, Pinsamt 4, Verkligen dålig 5, Duglig 6, Godkänd 7, Väl genomförd match 8, Fantastisk 9, Helt Fantastisk 10, AAAAA (Andrey Arshavin At Anfield Away)
Manuel Almunia, 2/10 : Vart ska man börja? två tavlor som är direkt matchavgörande. Han räddar dock en straff, men när man tänker efter var det ju han som orsakade den. Nu är mitt och alla andras tålamod slut, han har haft sin chans. SÄLJ!

Bacary Sagna 5/10 : Han är som vanligt bra bakåt och dålig framåt, men hans inlägg håller ingen bra klass och det måste han ändra på.

Laurent Koscielny 6/10 : Även fast vi släpper in tre mål så känns det inte som att vi såg speciellt mycket av våra mittbackar, kan bero på att dom inte hängde med riktigt. Men hur mycket man än vrider och vänder på det är 0-2 samt 0-3 helt enkelt Almunias fel.

Sebastien Squillaci 6/10 : Även fast vi släpper in tre mål så känns det inte som att vi såg speciellt mycket av våra mittbackar, kan bero på att dom inte hängde med riktigt. Men hur mycket man än vrider och vänder på det är 0-2 samt 0-3 helt enkelt Almunias fel.

Gael Clichy 5/10 : Lite som Sagna, inga vidare inlägg, fast Clichy är lite bättre framåt. Men måste höja sig, dessutom flåsar Gibbs han i nacken. Skärpning!

Abou Diaby 4/10 : Felpass, felpass, tappade bollar osv. osv. det får räcka som kommentar.

Alex Song
6/10 : Även om det inte var hans bästa match så ger han aldrig upp, slår mycket felpassningar idag, men krigar bäst han kan.

Emmanuel Eboué 4/10 : Springer, springer, ramlar (filmar), skjuter över, utanför, löst osv.

Andrey Arshavin 5/10 : Får ett kanonläge i första halvlek att göra 1-0, och med lite mindre otur hade han gjort det också. Men faller bort ur matchen, som vanligt mot dom mindre lagen.

Marouane Chamakh
4/10 : Hans klart sämsta match på Emirates och sen han kom till Arsenal, Jonas Olsson plockade bort han alldeles för enkelt i straffområdet gång på gång.

Samir Nasri 8/10 : Jaja, överbetyg. Men skulle alla slita som Nasri gjorde idag kan jag lova att vi hade varit tre poäng rikare nu. Gör dessutom två läckra mål. Mera sånt tack!

Carlos Vela, Tomas Rosicky och Jack Wilshere får alla 5/10. Gjorde inte mycket väsen ifrån sig men gjorde inte heller bort sig något.Manuel Almunia lär snart vara borta ifrån Emirates Stadium.Det var det det, nu är det bara att blicka framåt mot Stamford Bridge och Chelsea.

Come on you Gunners!

(får ursäkta för bilden, den ville helt enkelt inte in i mitten av sidan..)

Dött som i graven!

Hallå!
Det har på sistone var väldigt dött här på min sida, har inte skrivit nå på dom sista veckorna. Idag blir det även ett väldigt kort inlägg då jag egentligen inte har någon ork att sammanfatta skador,skador och mera skador.
Tänkte istället berätta att mitt flyg till London går imorgon kväll och på lördag blir det att gästa Emirates Stadium. Ska bli väldigt roligt. Men tyvärr så har Walcott skadat sig och kommer att missa matchen som jag ska på. Menmen, det får gå ändå :)
Första rapporter om Walcott handlade om att han skulle missa cirka två veckor, men nu har Arsenal gått ut och sagt att det blir fyra till sex veckor. Tråkigt för både han och Arsenal.
Kommer att lägga in en hel del bilder när jag kommer hem, kommer nog också skriva ett långt inlägg om mitt första besök i England.
Så nu är det bara att börja ladda för London :)
Vi höres! :)
RSS 2.0