Huddersfield utslagna, nu väntar Leyton Orient!

God eftermiddag!

Idag slog Gunners ut Huddersfield ur FA-cupen, men det krävdes mer än vad många trodde för att jobba fram 2-1. Bendtner gjorde 1-0, Lee kvitterade innan Fábregas fick skjuta sitt Arsenal vidare till nästa omgång.
Vad jag kan säga om matchen är att Arshavin piggare än vad han har varit dom senaste matcherna, Bendtner fortsätter att se klumpig ut men fixar ändå ett mål och en straff, han gör exakt det han ska den gode dansken. Nasri gick ut med misstänkt muskelbristning vilket inte vara några roliga scener att se, men trots allt gick han av planen och det ger ju lite hopp om att det inte är något allvarligt.
Nu har precis det precis blivit klart att Arsenal får möta Leyton Orient på bortaplan i den 5:e omgången av FA-cupen. Som jag sa igår så finns det inga lätta matcher (fick man se idag mot Huddersfield), men det ska ju inte behöva bli några problem mot Orient. Men den riktiga vinstlotten drog Manchester United hem som fick Crawley Town som spelar utanför seriesystemet (Blue Square). Jag skulle kanske ta och satsa några kronor på över 8 mål i den matchen eller nåt liknande..
Match igen på Tisdag, då väntar Everton hemma på Emirates. Det var allt för nu, tack och hej!
RSS 2.0