Då var det slut för denna gång!

Det har nu gått lite mer än en vecka sen Arsenal vann borta mot West Bromwich på The Hawtorns, vilket gjorde att vår säsong fick ett lyckligt slut. En poäng före Spurs, en poäng, en så himla viktig poäng. Den där ynka poängen gjorde att vi fick direktplats till CL, medans Tottenham får lira Europa League nästa säsong eftersom Chelsea vann Champions League-finalen mot Bayern Munchen. 

Tänk om van Persie inte hade avgjort på Anfield i 92:a minuten, eller Henry borta mot Sunderland? Hade vi hamnat en poäng bakom Tottenham då helt plötsligt? Ähh, så går det inte att resonera. Men tanken återkommer gång på gång, marginalen är liten. 

Hade tänkt ge samtliga spelare säsongsbetyg, men eftersom det är en jäkla massa skrivande och alla har olika åsikter så rekomenderar jag detta inlägg från Arsenal.se

Inget nytt inom van Persies vara eller icke vara i Arsenal, han är nu med Hollands EM-trupp och laddar för kommande EM-spel. Källor säger dock att han har fått munkavel och får inte prata med pressen om rykten & dylikt. 

Om ni vill ha mitt stalltips så är det att RvP väntar och ser hur laget formas, Podolski är en bra start, men det behövs mer. Öppna plånboken och få in ett par klasspelare och ge van Persie ett bra kontrakt så tror inte jag att det ska vara några problem alls att få honom att stanna. Är rätt övertygad om att Robin helst vill stanna, men om vi inte satsar nu så förstår jag faktiskt honom om han lämnar oss. 

Men nu fick vi 3:e platsen, så vi kan satsa vidare på CL-spel. Pengarna kommer fortsätta att rulla in med hjälp av TV-intäkter och allt annat som Champions League innebär. Sen så har Arsenal inte spenderat mycket av dom pengarna vi fick för den spanska hemvändaren och den Baugette-luktande franska kaninen. Så nog finns pengarna allt, gäller bara att våga satsa dom. All in nu, laget ska vara i stort sett klart när det vankas Asien-turné.

Come on Arsenal!
Anonym
2012-05-26 @ 03:04:56
URL: http://ILROMANISTA.SE

IM BACK :)!

Patrik
2012-05-27 @ 21:45:59
URL: http://arsenalgunners.webblogg.se/

- Härligt att höra! Vart har du hållit hus? ;)

Jens
2012-05-28 @ 15:58:51
URL: http://watchitlive.se/web/Hem.aspx

Från 2-1 till 2-3, riktigt snyggt av Laurent Koscielny under dom sista minutrarna.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0