Inför Fulham!

Good Afternoon Gooners! Det är ungefär 60 minuter kvar att spela mellan Wolves - Chelsea, sen direkt efter är det dags för Gunners att kliva ut på Creven Cottage för att möta Fulham. Henry är inte med i truppen och van Persie är kanske satt på bänken. Om han sitter på bänken är det bara för att han spelat väldigt mycket på sistone och ingenting annat.


Vermaelen linkade av skadad mot QPR och beräknas nu vara borta 3 veckor, precis lika länge som han var från comeback hela förra säsongen. Något oroväckande måste jag säga. Ignasi Miquel väntas gå in i backlinjen tillsammans med två meter tysk, fransk mur och schweisk nallebjörn. (Bara jag som tycker Djourou påminner lite om en nallebjörn?)

Går Park in från start eller får Chamakh ytterligare en chans? Ser hellre Park från start jag.





ARSENAL: Vito Mannone (axel), André Santos (ankel), Abou Diaby (lår), Lukasz Fabianski (knä), Jack Wilshere (ankel), Bacary Sagna (benbrott), Carl Jenkinson (stressfaktur) och Kieran Gibbs (magmuskelskada) saknas fortfarande för Arsenals del. Till matchen mot QPR adderar vi även Thomas Vermaelen som kommer vara borta i tre veckor med en skadad vad.


FULHAM: Gästande Fulham kommer till matchen med en del tunga pjäser på skadelistan. Bobby Zamora och kommer att missa drabbningen. Det kommer även trion Simon Davies, Mark Schwarzer och Zdenek Grygera göra. Högst troligt är det även att Andy Johnson kommer missa även denna match, även om anfallaren är nära en comeback.

Från Arsenal Sweden.



Startelvan då?

Szczesny
Djourou-Mertesacker-Koscielny-Miquel
Song-Ramsey-Arteta/Rosicky
Walcott/Benayoun-van Persie/Chamakh/Park-Arshavin/Gervinho

Kan komma att starta på många olika sätt, beror på hur Wengér tänker.



Vilka spelar från start idag?

Fick bli lite kort idag, ska försöka få in ett inlägg efter matchen också. Nu håller vi tummarna för tre nya friska poäng.

Come on Gunners!

/Patrik
Lisa
2012-01-02 @ 20:24:03
URL: http://muzicmecupcake.blogg.se/

sv: Oj vad trevligt! Ingen dålig julklapp :)

Jag läste kommentarer på en blogg och klickade på några länkar, sen hamnade jag bland annat hos dig!



Tack så mycket :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0