Uppåt eller Neråt?

God kväll på er gott folk. Dagarna rullar på och det är snart helg igen och ytterligare en omgång av Premier League. Arsenal möter på lördag kl 16.00 Bolton hemma på Emirates Stadium. Frågan är, fortsätter vi neråt i träsket eller ska vi börja klättra nu? 

En seger i helgen är otroligt viktigt "precis som alla matcher nuförtiden", men hemmamatch mot ett lag vi slår 9 gånger av 10 och nu när våra nyförvärv har börjat anpassat sig till laget med några matcher i benen. För skulle vi förlora, då kan vi verkligen börja prata om svarta rubriker. 

Carling Cup då, det blev tillslut seger med 3-1 hemma mot Shrewsbury. Dock så hade gästerna ledningen med 0-1, men vi redde ut det hela efter mål av Alex Oxlade-Champerlain, Yossi Benayoun samt Kieran Gibbs. Har inga övriga tankar om den matchen, kunde inte heller se den eftersom inget tv-bolag hade köpt rättigheterna till matchen. Men det jag har att säga om Carling Cup är att vi ska ta den på största allvar, med tanke på att det troligtsvis är den enda titel vi kommer ha något större att säga till om denna säsong, sorgligt men sant.


Hemska bilder!

Förra säsongen så var jag på plats när Arsenal mötte Bolton hemma, då slutade det 4-1 till Gunners! Kan vi inte hoppas på samma målskörd denna säsongen? Fast med en nolla av Szczesny. Vore inte det rättvist, perfekt och alldeles, alldeles... underbart?




Underbara bilder!

Men det kan inte bara vara jag som vill se Wengér ändra till en vanlig 4-4-2, åtminstone ge det ett försök i en match nu. Kan ju inte bli så mycket värre än vad det är nu? Tar Chamakhs 4-3 reducering mot Blackburn som ett exempel, van Persie slår ett perfekt inlägg till Chamakh som bara sätter pannan på bollen och målar. Hur många sådana inlägg har inte bara runnit ut i sanden för att spelare som Arshavin har kommit på den ytan. Inget ont om Arshavin, men killen är ju sämre på att nicka än en blind tant på 80 bast. 

Szczesny
Sagna-Koscielny-Mertesacker-Santos/Gibbs
Walcott-Arteta-Song-Arshavin
Chamakh-van Persie

Vad tror ni? Värt ett försök? 



Tänkte bara ta och avsluta med två av mina nya favorit Arsenal-videos. Den ena är om Bendtner, som nu har lämnat oss. Den andra om Arsenals förra säsongen tillsammans med musikvideon av Linkin Parks "New Devide"

Nicklas Bendtner, Farewell

Arsenal - New Divide

Vad tror ni om 4-4-2? Vad tyckte ni om youtube-filmerna? Ska Gibbs eller Santos starta? Ska vi satsa fullt på Carling Cup? Lägg en kommentar här eller på facebook.

Allt för nu, tack och hej!

GO GUNNERS!
M*
2011-09-23 @ 00:44:28
URL: http://dajeroma.blogg.se/

- Jadu jag vet inte vad jag ska säga .. Kommer nog bojkotta skiten snart .. Kram!

Rickard Nilsson
2011-09-24 @ 11:08:21

Jag ser gärna som du att vi provar 4-4-2 det kan ej gå sämre än det gjort. Ser gärna att Gibbs startar. Sen carling cup tycker jag man ska satsa på där vi kan spela i hop en stark elva vi behöver så många matcher som möjligt för detta.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0