Pengarna rullar in som det ska, det går bra nu!

låter refrängen av Petters "Det går bra nu". Det är också en mening som skulle kunna sammanfatta min Lördag. Vann 500 kronor på Lången efter ynka 30 kronors insats och visst går det bra för Arsenal?Det gick bra, men det började inte bra. Eller jo, matchen började ju bra med flera bra lägen där Norwich försvaret fick rensa tre gånger om efter att bollen passerat målvakten Ruddy. Sen i den 16:e matchminuten skickade dom gul-gröna kanariefåglarna iväg en långboll, som efter en rejäl miss av Mertesacker låg i nätet bakom Szczesny. Orättvist, men ändå ganska väntat. Liksom inte första gången?

Men 1-1 skulle komma, och vem skulle det komma ifrån om inte allas vår egen Robin van Persie? Walcott med den effektiva "tjockisfinten" ute på kanten och passning in i målområdet där det bara var för RvP att raka in den. 

1-2 skulle också komma, efter en delikat chipp med högerfoten, en boll som smekte stolpen påväg över linjen. Tur? Möjligt. Snyggt? Ja. Rättvist? Ja. van Persie? Ja.


Picture

Robin van Persie, vem annars?

1-2 var också det matchen slutade. van Persie frälser Arsenal, igen. Han har nu fem mål kvar att göra för att tangera Alan Shearers rekord från 1995 med 36 ligamål under ett kalenderår. Detta ska göras på sju matcher, blir inte Robin skadad så är jag övertygad över att han kommer klara det. 
Onsdag väntar Dortmund hemma i Champions League, och Arsenal kan säkra avencemang i turneringen. Dortmund är inte alls samma lag på bortaplan, dom lever väldigt mycket på sitt massiva publikstöd på hemmaplan och tappar ofta rätt mycket av sitt spel när dom inte har "den gula väggen" som stöd på den ena kortsidan.
Det var det jag hade att dela med mig av idag, ni får ha en underbar Lördagskväll alla. Det tänker jag iallafall ha.

Peace Out.


/Patrik

PS.

Norwich - Arsenal ; 2
Coventry - West Ham ; 2
Stoke - QPR ; 2
Southampton - Brighton ; 1

Insats ; 30 kr

Odds ; 15.84.

Vinst ; 476 kronor.

DS.
Stefan Jonsson
2011-11-20 @ 13:31:30

Bra jobbat med vinsten ! :)

M*
2011-11-20 @ 14:35:33
URL: http://ILROMANISTA.SE

- Nämen tack så hemskt mycket! Jodå allt rullar på som vanligt .. Själv då?! Kram!

Patrik
2011-11-20 @ 21:06:31

Vad bra då, vad snygg nya bloggen din var då! :) Jodå, det funkar väl. :) Skulle behöva lite mer hjälp med designen. Hör av dig när du har tid, kram! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0