En poäng är fler än noll.

Goddag på er alla Arsenal-fan, fotbollsfantaster och såklart alla övriga också. 1-1 blev det igår hemma mot Fulham, efter att Thomas Vermaelen valt att göra mål åt båda lagen.

Men det positiva var att det var vi som låg under, att vi kämpade oss tillbaka till oavgjort plus att vi borde haft en straff i slutminuterna efter handboll av en Fulham-försvarare. Men går inte att skylla på sånt jämnt heller, Arsenal borde ha avgjort matchen redan i första halvlek. Men det vet vi ju hur dålig Arsenal är på. Vi förlorade ju trots allt inte, även om vi förlorade två viktiga poäng i vår viktiga klättring mot toppen.Vermaelen målar, i rätt mål!

Överlag så var det ingen som gjorde någon vidare dålig match (förutom Arshavin som kan börja tänka på att gå i pension), bara det att nästan ingen var nå vidare bra heller. Walcott var väl den bästa på planen, som alltid är ett hot på högerkanten med sin snabbhet. van Persie var nära att måla ett par gånger om, men även han fick gå mållös av planen. Men det har vart hårt matchande dom sista veckorna, landskamper, Champions League samt en svår bortamatch mot Norwich.

Något jag la märke till igår var vilka kvalitéspelare vi kunde byta in. Diaby, Chamakh samt Gervinho. Då hade vi också Park och Benayoun kvar på bänken. Jämför det med vad vi hade mot United i 8-2 förlusten.

Ramsey har spelat väldigt mycket på sistone, jag vart faktiskt förvånad att Wengér inte startade med t.ex. Benayoun.
Wilshere är en av få Gunners som har twittrat efter matchen ;

Hard game today...good point! Thanks to all the arsenal fans who donated today very kind of you! No off to the tennis....should be good!

Get back soon Wilshere, we need you!


Med
dom orden avslutar jag dagens inlägg, ha en trevlig söndag alla. Ni ska jag kika på när Liverpool förhoppningsvis ger Man City en match. Vi hörs en annan dag.

Ha´de gött, som Glenn Hysén skulle sagt.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0