Welcome to Silly Season!

God kväll där ute i regniga Sverige! Som väldigt många gånger har jag blivit alltför inaktiv på min blogg, ber om ursäkt för det. Men skolan har kommit i första hand, så då blir det enkelt så. Men från och med idag ska jag inte göra så mycket som ett skolarbete förrän September, tack för det. Men nog om det, Arsenal väntar.

Min blogg ser som ni kanske ser rent sagt förjävlig ut, men designen ska fixas till inom kort, hoppas jag.

Men kanske den största anledningen till att jag har varit inaktiv är att Arsenal avslutade säsongen så fruktansvärt dåligt, så man får ingen lust till något bloggande helt enkelt. Vi hade förhoppningar på Premier League, Carling Cup mfl. men allt slutade med ett stort fiasko, precis som vanligt.

Silly Season väntar, ännu en sommar väntar med oändliga rykten om Fábregas vara eller icke vara i Arsenal. Lämnar Bendtner, och isåfall för vilka? Denilson? Almunia? Rosicky? Clichy? Arshavin? och sedan även Hazard? Cahill? Oxlade-Champerlain? Falcao? Benzema? det kommer att bli en intressant sommar, sanna mina ord. 

Vilka som köps beror såklart på vilka som säljs, men ett par nyförvärv kan vi nog räkna med. Men det går ju rykten om att Arsenal redan lagt bud på Falcao på 270 miljoner kronor, det bådar gott. 

Vilka vill du att Arsenal köper/säljer? Inom seriösa gränser såklart, men spekulera på bara.

När vi ändå kom in på Bendtner, jag är en av dom som gärna har kvar honom i Arsenal. Jag tycker inte han är fantastisk, men jag gillar ändå hans stil. Han får smeknamn som "Bänkner" och blir kallad "Träben" osv. men han kör sitt race och bryr sig inte alls, och dessutom kan han faktiskt vara riktigt bra. Eller snarare, han kan komma att bli riktigt bra. Helst skulle jag vilja se honom utlånad till en en klubb där han kan glänsa och stänka in en 10-15 mål och bevisa att han är av bra kvalité. Men jag tror tyvärr att han kommer lämna, den som lever får se. Jag skulle iallafall sakna honom.

Inom en snar framtid så ska jag sätta mig ner och skriva spelarnas säsongsbetyg, med en beskrivande kommentar till det. Sen funderar jag även på att skriva ett inlägg om säsongens toppar och bottnar, 10 bästa händelserna, 10 sämsta osv. Men mer om det senare.

Nu ska jag starta min långhelg med en god middag och något gott att dricka till det, mycket nöje. 


eloosh
2011-05-27 @ 22:44:02

Ja vill att AFC köper Falcao =) borde vara prioritet 1, å sedan Samba eller Cahill som mittback bredvid Verminator.. de blir ett jävligt bra lag, då e man starkare lag där man inte har några svagheter som i år..

Patrik
2011-05-28 @ 00:08:48
URL: http://arsenalgunners.webblogg.se/

Falcao vore riktigt härligt faktiskt! ;D Sedan Cahill brevid Vermaelen, även fast jag börjar småälska Koscielny! ;)Btw, joina "Svenska Arsenal Supporters" på Facebook så ser du när det kommer upp nya inlägg här inne! :)

M E R E I
2011-05-28 @ 13:37:53
URL: http://dajeroma.blogg.se/

- Patrik! Vad har du gjort med din blogg? Det var ju finare innan! Men säg till om du behöver hjälp med designen för jag hjälper gärna till :)! Kram!

Patrik
2011-05-29 @ 00:01:16
URL: http://arsenalgunners.webblogg.se/

Hallå, den är ju inte klar ännu.. kommer bli kalasfint, om det blir som jag vill.. Men skulle kanske behöva lite hjälp.. men vi kan ju höras om det? :)

M E R E I
2011-05-29 @ 13:56:16
URL: http://dajeroma.blogg.se/

- Ja säg till om du behöver hjälp! Kram!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0