Mer nyheter i matchuppehållet och inför Blackburn!

Hola Amigos! Matchuppehållet fortsätter även i några dagar till, men på lördag är det åter dags för match på Emiraten. Blackburn Rovers står för motståndet och som vanligt är det en måstematch.
_
_

Sedan mitt senaste inlägg har det kommit upp hela tre stycken "nyheter" som hade Fábregas och Barcelona med i rubriken. Den första löd att Barca har gett upp jakten, den andra att Barca har fått 470 miljoner i transferbudget och tänker även sälja några spelare för att få råd med Cesc, och så även en tredje att Barcelona kommer att tappa några av sina talanger från sitt U-18 lag om Cesc anländer, då dom inte tycker att dom inte har någon chans på A-lag spel i sånt fall. Men nog om Barcelånalona.
_
_
Wénger sägs haft en samtal med Jack Wilshere om hans drickande, att han är orolig att Wilshere kan komma att förstöra sina karriär om han fester vidare på samma vis som han gör nu, intressant att få se hur Wilshere tar det.
_
_
Den brasilanske supertalangen Neymar gjorde båda målen i Brasiliens 2-0 seger mot Skottland på Emirates, och han öppnar även för en flytt till Chelsea. Måtte han inte vara den nye Arsenal-dödaren.
_
_
Sju av Gunners nio sista matcher i ligan kommer att spelas på Söndagar, tråkigt då jag helst ser matcherna på Lördagar.
_
_
Walcott, Song samt även Fábregas tros vara med i truppen på lördag, strålande nyheter.
_
_
Min sida kan snart komma att byta utseende, jobbar på en ny layout. Fortsättning följer..
_
_
Det var det lilla för idag, om vi inte hörs tidigare så kommer det en inför-rapport på Fredag/tidig Lördag. Ni får ha det så bra fram tills dess, Shaoshao! :)
GO GUNNERS!
M E R E I
2011-03-29 @ 18:41:53
URL: http://dajeroma.blogg.se/

- Nej Inter vinner ligan Patrik! Bara vänta och se!

Julia
2011-03-29 @ 19:16:34

Hej! Jättefin blogg du har!http://www.gratisdoman.se/Register.asp?r=1618

Om du klickar på länken ovan & blir medlem så kan man försöka samla poäng till att få ett gratis domännamn. Du skulle kunna heta .se :)

M E R E I
2011-03-30 @ 15:54:09
URL: http://dajeroma.blogg.se/

- Xavi vill ju ha Fabregas i Barcelona ;) Haha och du Neymar kommer bli den nya Arsenaldödaren! Älskar den brasilianaren!

Chelsea bloggen
2011-03-31 @ 00:44:19
URL: http://chelsea-prideofengland.blogspot.com

Fabregas kommer klart spela klart hans karriär i Barca tror jag faktiskt.Wilshere får se till att minska på drickandet, det är synd att många spelare förstör sina karriärer så, ex Ronaldinho!Neymar blir bättre och bättre, snart kmr han vara en nyckelspelare för Chelsea hihi :PHatar söndagsmatcher, men det är bra ändå för då han man ngt att göra förutom att deppa och tänka på skolan!Skönt att Walcott är tillbaka! Synd att han blir skadad hela tiden, men det är ett tecken på att han springer mkt och anstränger sig mkt!:)


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0