T som i Transfer, T som i Totalt kaos! del 2

God kväll! Silly Season går vidare och nu börjar det verkligen hända saker. Jag har redan skrivit ett inlägg om spelarna som är påväg ifrån Arsenal, nu väntar del 2. Den roliga delen. Med spelarna som är påväg till Arsenal, "Mes que un club", hehe. Så vi kör väl igång på en gång då.

Precis som vilken sommar som helst så placeras alla möjliga spelare i alla möjliga klubbar. När det gäller case Arsenal så har vi blivit ihopkopplad med allt ifrån Karim Benzema och Kaká till John O`Shea. Men 99% av alla rykten stannar vid just det, rykten. Men det finns några som är mer än rykten, som kopplas samman med Arsenal mer än en gång. Det är just dom jag tänkte diskutera lite om. Vilka är det jag tänker på då? Jo, det ska jag berätta nu ;

Gervinho
Gary Cahill
Eden Hazard
Jose Enrique
Leighton Baines
Juan Manuel Mata
Christopher Samba


______________

Gervinho!

Är så gott som klar för spel i Gunners kommande säsong. Det enda som egentligen saknas är en signatur och offentlig presentation. (10-12 miljoner pund)

**

Gary Cahill!

Arsenal måste få in en till mittback, det har varit dragkamp i media varje dag om det ska blir Cahill eller Samba som ska förstärka i Gunners-försvaret. Det lutade länge starkt åt Samba, men nu har det plötsligt vänt och nu verkar det som att Cahill ligger närmast till hands. (15-20 miljoner pund)

**

Eden Hazard!

Supertalangen som var spelade en stor nyckelroll när Lille spelade hem titlen i Franska Ligue 1 föregående säsong. Jagas av dom flesta storklubbar i Europa, men Arsenal är en av huvudkanditaterna till att få hans signatur. Dock så lutar det mot att han stannar i Lille en säsong till. (20-25 miljoner pund)

**

Jose Enrique!

Har kommit upp på "tapeten" nu när Clichy har lämnat. (7-10 miljoner pund)

**

Leigton Baines!

Eftersom det länge pratades om att Clichy varit påväg bort så har det spekularats mycket i media vem som skulle ta över, och vad skulle passa bättre än Evertons vänsterback som har ett ruggigt bra skott på frisparkar. Vore en kalasvärvning. (8-12 miljoner pund)

**

Juan Manuel Mata!

Nasri påväg till Manchester? Fábregas till Barcelona? Då kan vi ha våran ersättare här. Mata är en fantastisk fotbollspelare som mycket väl kan komma att bli aktuell om någon av dessa två tidigare nämnda herrar väljer att lämna. (20-25 miljoner pund)

**

Christohper Samba!

Spekulerades i att han var klar, han bad till Blackburn att få gå till Arsenal. Men styrelsen tyckte inte att Arsenals bud var tillräckligt bra. Har kommit lite i skuggan nu den senaste veckan med alla Cahill-rykten. Men är fortfarande aktuell. (12-15 miljoner pund)

**

____________


Mina tips om vart spelarna spelar den 31 Augusti 2011?Gervinho; Arsenal 99% -  Annan 1%

Gary Cahill; Arsenal 60% - Bolton 30% - Annan 10%

Eden Hazard; Lille 60% - Arsenal 10% - Liverpool 5% - Inter 5% - Chelsea 5% - Annan 15%

Jose Enrique; Newcastle 60% - Arsenal 20% - Annan 20%

Leighton Baines; Everton 60% - Arsenal 25% - Annan 15%

Juan Manuel Mata; Valencia 50% - Liverpool 20% - Arsenal 20% - Annan 10%

Christopher Samba; Blackburn 50% - Arsenal 35% - Annan 15%


_______________

Sen kan jag sticka in lite snabbt att Arsenal har satt sin prislapp på Samir Nasri, den ligger på 25 miljoner pund. Nasri ut, Mata in?


Det var "del två" det. Vad tycker du? Fördela dom 100% per spelare hur du tror, lägg en kommentar. 

Allt för nu, GO GUNNERS!
felix
2011-07-06 @ 22:19:08

Det ryktas om att wenger vill ha Ezequiel Lavezzihttp://blogg.aftonbladet.se/sillyseason/2011/07/arsenal-vill-ha-serie-a-stjarna

Patrik
2011-07-06 @ 22:50:56
URL: http://arsenalgunners.webblogg.se/

@FelixJa, jag såg det precis. Det vore ju kalas att ha han bredvid RvP! ;)

felix
2011-07-06 @ 22:54:05

japp, det skulle vara en dröm! =D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0