Birmingham hade inte en chans!

God kväll! Nu har precis matchen mellan Birmingham och vårt älskade Arsenal slutat. Det blev seger för Gunners med 0-3 på St. Andrews. Efter en halvdålig första halvlek där enda målet gjordes av Robin van Persie på frispark så var den andra halvleken desto bättre. 0-2 kom i den 58:e matchminuten av Samir Nasri och det var verkligen "spiken i kistan". Efter det målet spelade Arsenal bara runt bollen och väntade på rätt läge att attackera. 0-3 skulle komma efter att Gunners spelat runt Birminghams straffområde som att det bara var rödklädda spelare på planen, hemmalaget fick bara inte tag i bollen. Det avslutades med att Nasri passa till Fábregas, Cesc till Nasri, tillbaka till Fábregas som sköt ur ganska dålig vinkel på Foster som styr på både en och två hemmaspelare innan den går i mål. Självmål, snyggt som ett självmål ska vara och alltid är!

Nasri var bra idag, som vanligt!

Matchbetyg och kommentar!

1, Sp*rsklass  2, Katastrof 3, Pinsamt 4, Verkligen dålig 5, Duglig 6, Godkänd 7, Väl genomförd match 8, Fantastisk 9, Helt Fantastisk 10, AAAAA (Andrey Arshavin Away At Anfield)

Fabianski 7/10 : Spelade väldigt stabilt, syns att han vet att han har fått förtroende av Wenger som förstavalet.

Clichy 6/10 : Säker hemåt, bra med uppåt. Spelar bra, men sticker inte ut nåt idag.

Koscielny 7/10 : Väldigt stabil, helt enkelt.

Djourou 7/10 : Inte lika bra som mot Chelsea, men väldigt bra ändå!

Sagna 8/10 : Grymt säker hemåt, kommer med upp väldigt bra också, har även slipat på sina inlägg som har börjat hålla riktigt hög klass.

Wilshere 7/10 : Hela laget spelade så bra ihop idag, så nästan ingen sticker ut, men Wilshere gör det han ska göra, med plus i kanten.

Song 7/10 : Exakt samma som för Wilshere.

Walcott 7/10 : Såg lite trött ut i första, men bättrar sig i andra halvlek, precis som resten av laget.

Fábregas 8/10 : I den andra halvleken ser man vilken ledare han är för Arsenal, gör exakt som han vill på mitten med motståndarna, och serverar briljanta passningar till sina lagkamrater.

Nasri 8/10 : Bäst på planen idag, gör ett riktigt fint och viktigt 2-0 mål. Helt klart Arsenal bästa spelare denna säsong.

van Persie 7/10 : Syns att han inte är på top, han gör ett mål, men skulle kunna gjort ytterligare något mål.