Inför matchen mot Newcastle!

Som vanligt blir styckesindelning väldigt konstig på vissa ställen av någon märklig anledning.

Godnatt skulle man kunna säga, eftersom klockan är ungefär 01.00. Tänkte skriva lite om den kommande Newcastle-matchen idag/imorgon?, (beror på hur man tänker ;) ) Aja, nog om hur man hälsar på natten och om man säger idag/imorgon i början på det nya dygnet. Nu fokuserar vi på Arsenal istället.
St. James Park gästas av The Gunners imorgon, en match som är oerhört viktigt, precis som vanligt. Det kommer att bli en tuff match, precis som vanligt. Det kommer att bli en nervös match, precis som vanligt. Newcastle "The Toon" United ligger just i detta nu på en tiondeplats i ligan, med sina 30 poäng. Alltså 19 poäng efter våra kanonjärer.


Tidigare på säsongen när vi spelade på Emirates mot Newcastle vart det en riktig plattmatch som vi förlorade med 0-1. En match som undertecknad funderade att åka och se live, men tack och lov blev det Bolton-matchen som vi vann med 4-1 istället! Men den matchen hade Newcastle Andy Carroll, som har gjort 11 mål i ligan denna säsongen. Nu är Carroll såld till Liverpool, och ingen ersättare hann köpas in, så det bådar ju gott inför kommande mötet.

Carroll är inte längre kvar i Newcastle!

Eftersom Arsenal för tillfället har Fabianski, Song, Vermaelen, Nasri och Frimpong skadade samt Squillaci avstängd så kan startelvan bli formad något liknande imorgon :
Szczesny
Sagna-Koscielny-Djourou-Clichy
Wilshere-Denilson/Diaby
Walcott-Fábregas-Arshavin
van Persie
Bänk : Almunia, Eboué, Denilson/Diaby, Rosicky, Chamakh, Bendtner, Gibbs
Som ni kanske ser så är det inte en mittback på bänken, inte ens någon som kan spela mittback. Blir Koscielny eller Djourou skadade imorgon så har vi stora, stora problem. Då blir det troligtsvis så att Sagna får spela mittback medans Eboué byts in som högerback.
Det är just detta jag är rädd för att kan förstöra våran säsong, Vermaelen "ska" vara tillbaka om 3-4 veckor, men det har jag svårt att tro att han spelar i slutet av Februari. Squillaci är tillbaka om två matcher, men jag är rädd för att det skulle behövas ännu en mittback som kan avlasta dessa. Den som lever får se.
Sen har Robin van Persie gått ut i media och sagt att han vet att Manchester United kommer att tappa poäng på grund av deras svåra matcher som väntar, och konstaterar att vi kommer att ha en bra chans att vinna Premier League om vi bara sköter vårat egna spel och kämpar på hårt dom sista 14 omgångarna.

Frågor till läsare :

Gjorde Wénger bort sig som inte köpte/låna en mittback? Hur bra är Newcastle utan Carroll? Kommer United att tappa poäng? Hur många poäng kommer dom att tappa?
Nu är det bara att vänta tills imorgon klockan fyra, då smäller det på St. James Park. Må bästa lag vinna!











Fortsätt att kommentera, alltid roligt med feedback och synpunkter!






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0