Less, förbannad och allt där emellan.

Jo men hallå! Klockan börjar närma sig 02.00 och det är strax dags för mig att krypa till kojs. Tänkte bara skriva av mig några rader av plattmatch #2 denna säsong i ligaspelet. 100% plattmatcher? Inte dåligt må jag säga. Läste lite komiska inlägg på twitter nyligen där det stod att Heskey har gjort fler mål än Arsenal denna säsongen, okej, det har bara gått två matcher. Men ändå? Hallååå?

Nasri spelade från start, vad innebär det? Allt vi vet i nuläget är att om han spelar på Onsdag mot Udinese så stannar han i Arsenal, annars inte. Nu på kvällskvisten går det dock rykten om att Nasri är nöjd med att Cesc lämnat, alltså inte för att han inte gillade Fábregas. Utan för att Nasris favoritroll nu ligger öppen. Det är bara för en viss 24-årig fransman att signa på nytt kontrakt och börja briljera. 



Hur ska du ha det?

Det sorgliga i den här historien är att om han nu trots allt skriver på nytt kontrakt, så kommer folk förknippa honom med vad Rooney gjorde förra säsongen. Hotade med att lämna bara för att kunna trycka in ännu fler kronor, euros, pund, lire, dollar. (you name it.) i sitt bankfack.

Någonting med fotbollsstjärnor är det som inte stämmer, Nasri är ett jättebra exempel. Samir tjänar i dagsläget 80,000£/veckan i Arsenal. Det är över en miljon svenska kronor, 1 miljon! i veckan! Att han då ska lämna bara för att få tjäna 200,000£/veckan i Man City. Över två och en halv miljon i veckan! Oavsett vilken av dessa två lönekuvert han väljer, så kommer han att dö med fruktansvärt mycket pengar på banken.

Varför i hela fridens dagar väljer man då att lämna Arsenal där man är given i startelvan för att gå till City för pengarna? Nu ska det dock tilläggas att det inte alltid är såhär, Cesc lämnade för att han vilja ha en ny utmaning i sin barndomsklubb. Tillbaka till Nasri, City är ju faktiskt ett större hot till dom stora titlarna denna säsongen än vad Gunners är, men lämnar Nasri i nuläget så gör han det enbart för pengarnas skull, punkt slut.

När vi väl är inne på transfer, så kan vi väl prata lite mer då. Eller jag skriva åtminstone. Arsenal är på jakt efter M`Vila. Citat från UnitedGunners på twitter ; 20m € för M'Vila och "nej"? Så går det när man väntar till slutet av fönstret och när man låter andra veta att man är både rik & desperat. "

Det går inte att få en bättre sammanfattning, alla andra klubbar vet att Arsenal behöver spelare. Dessutom börjar vi bli desperata, och det vet alla andra klubbar. Då höjer dom priset ytterligare, så enkelt är det. Känner att jag får en "deja vú" känsla, när jag köpte en burk Red Bull på Arlanda för 46 kronor. Men måste man ha, så måste man.

Wénger då, vad hittar han på? Blir det inga titlar denna säsong så kan det mycket väl bli så att han får packa sina väskor och ta sin bil till Arbetsförmedlingen. Då spelar det ingen roll att han gjorde Arsenal till 49 unbeaten och sådant. Man kan icke leva på gamla meriter. Fast jag tror fortfarande på honom, han har tagit Arsenal till Champions League 15 år i rad, "big four" 15 år i rad. Avslutar dagens inlägg med fyra väl valda ord ;

In Arsené we trust!
Anonym
2011-08-21 @ 21:23:44
URL: http://dajeroma.blogg.se/

- Nasri kommer säkert stanna i Arsenal :)!

swe66d
2011-08-21 @ 22:11:22
URL: http://metrobloggen.se/swe66d/

Härlig läsning




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0