CL-Lottningen!

Tjena mittbena! Har nu haft min semester-vecka ifrån bloggen och är nu tillbaka, starkare än någonsin. Åhh herregud vad fånigt det där lät, "starkare än någonsin". Aja, strunt samma. Rakt på sak.

Vid klockan 12 idag (Fredag) så lottades playoff till Champions League. I en intressant boll stod det Arsenal, en annan Malmö FF. Dock så kunde inte Arsenal möta våra skånska kamrater, fråga mig inte varför. Men tydligen kunde vi inte lottas emot varandra. Malmö fick en mardrömslottning, nämligen Dinamo Zagreb. På tal om mardrömslottning, Arsenal är ju favoriter vilka dom än skulle ställas emot, dom möjliga lagen var : 

FC Zurich
Odense BK
Rubin Kazan
Udinese Calcio
FC Twente

Lotten, den föll på Udinese. Gunners börjar på hemmaplan sedan väntar en returmatch i Italien. Vi kommer att få möta ett bra lag som har kvalitéspelare som : Di Natale, Zapata, samt Asamoah. Men fortfarande, vi ska klara av detta. Men nog slås man av tanken att detta är fruktansvärt onödigt. Bara för att vi tappade allt spel i slutet av förra säsongen. Dessa matcher skulle Man City haft, inte vi.

Om jag inte hörde helt galet så ska den första matchen spelas den 16:e Augusti. Då är frågan.. är Cesc Fábregas med? Spelar han en match för Arsenal i Champions League så är han "bränd" för denna säsongen gällande Europa-spel vid en övergång till Barcelona. Innan dess måste hans framtid vara klar, den är klar då också. Tro mig. 

Lördag kväll är det dags för sista försäsongs-matchen, den mot Benfica. För er som vill se den så börjar den klockan 20.45 svensk tid. 


Stannar du? eller sticker du?

Allt för nu, ha en trevlig dag så hörs vi snart igen!
Swensson
2011-08-08 @ 20:00:02

Zapata spelar dock för Villarreal nu...
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0