Rensning av truppen?

Good Afternoon! Har nyss sett Man Utd vinna över Fulham med 2-0, och nu är det 10 poäng upp till Red Devils med två matcher mindre spelade. Jag tycker alltid man ska vara optimisktisk, men vem av oss tror fortfarande på en ligatiltel? Jag har nu börjat tappat hoppet. Men mer om det kommer i ett senare inlägg, låt oss nu diskutera något helt annat.
Engelska medier skriver idag om att Wengér kan komma att rensa ordentligt i truppen i sommar, kolla in bilden som Daily Mail publicerade idag :
Detta kan ju visa sig vara riktigt bra för Gunners, ut med lite så kallat "dött kött", och in med nya hungriga spelare. Jag personligen skulle vilja få bort spelarna av följande anledningar :
Almunia : Är helt enkelt alldeles för dålig, han håller inte längre.
__
Denilson : Även han platsar inte i ett av Europas bästa lag, även fast jag tror att Denilson kan komma att bli riktigt bra i ett lag som t.ex. Wigan, Wolves, Blackburn.
__
Rosicky : Är en duglig truppspelare, men han börjar komma till åren och skulle gärna se Hazard ersätta honom.
__
Eboué : Han är inte tillräckligt bra för Arsenal, men han är lagets "pajjas" som sprider sitt glada humör i laget. Borde stanna som backup.
__
Clichy : Har inte allt för lång tid kvar på sitt kontrakt, så skriver han inte på nytt i sommar så borde han säljas, så vi får pengar för honom. Baines ersättare?
__
Arshavin : Svårt fall, men jag tycker Arshavin ska vara kvar. Men dock så kan vi komma att få en rejäl bunt med pengar för honom.
__
Bendtner : Ännu svårare fall, han är inte tillräckligt bra för startelvan som han själv påstår, men om han accepterar sig som bänkspelare så tycker jag vi ska ha honom kvar. men jag tror inte det, han säljs nog i sommar.
___
Möjliga nyförvärven då? Har väldigt svårt att tro att Neuer skulle komma, då varken Wengér skulle spendera 40£ på en målvakt, och att då kan vi inte behålla Szczesny. Så det lär inte bli något. Hazard tror jag kommer, då han är en riktigt "Arsenal-värvning" och om Denilson mfl. lämnar så behövs förstärkning. Baines kan komma om Clichy lämnar, Champerlain och Jones vet jag verkligen inte, så tänker inte spekulera i det.
____
Blackpool imorgon, käka taggtråd ikväll grabbar!
Björn
2011-04-09 @ 21:21:26

Ut: Almunia, Denilson, Rosicky, Bendtner.

Almunia håller inte, Denilson platsar inte, Rosicky skulle egentligen ha spelat sin sista match mot Newcastle och Bendtner platsar inte heller.

In: Hazard, Stekelenburg, Lukaku.

Hazard är nästan ett måste känns det som, Stekelenburg vet jag inte om han har ett nytt kontrakt eller om han är tillgänglig. Lukaku är dyr och vill gå till Chelsea, men skulle vara en dröm om han kom till Arsenal, kommer bli ruggigt bra!

Patrik
2011-04-09 @ 22:13:18
URL: http://arsenalgunners.webblogg.se/

@BjörnEnligt Rosicky och Newcastle, isåfall borde alla som spelade den matchen få sparken direkt.. usch.. hemska saker! ;DHazard håller jag med dig om, som jag skrev i inlägget. Men varför vill du att Arsenal ska köpa Stekelenburg och Lukaku? Håller med om att dom båda är fantastiska spelare och skulle kunna spela i Arsenal! Men behöver vi dom? Köper vi Stekelenburg så lär Szczesny flytta, och Lukaku ligger inte inom Arsenals transferfilosofi... (Wengers filosofi) 300-400 miljoner lär han kosta när han lämnar Anderlecht om några år. Men jag förstår vad du menar, härligt vore det i vilket fall som helst.. klasspelare rakt igenom!

Johan
2011-04-10 @ 10:21:27

Av dessa spelare bör dom sälja alla förutom Clichy och Eboue som faktiskt gör något gott åt laget. Clichy är fan en dom bästa vänsterbackarna jag sett och har både kondition, snabbhet, blick och mentalitet.

Eboue är kanske inte världens bästa spelare på planen men han kan behövas utanför i syfte att skapa harmoni i laget. Men sälj om ni måste för det är faktiskt på plan det räknas.Bendtner och Arshavin är väl dom andra två som faktiskt duger men dom tillför inget konstant. Arshavin har sina dagar kan man väl säga..eller i alla fall sina stunder. Nackdelen är väl att han är för liten, för grinig och för ojämn plus att vi skulle få mkt pengar för honom, förmodligen.

Bendtner har blicken och spelförståelsen och är säker på skott och inlägg men han är för lång och långsam för en klar och vass anfallare.Almunia; Han ser ut som en riktigt målvakt rent ytligt men han verkligen sämst alltså. Är för nervös i målet eller vad handlar det om?

Släng!Rosicky; Bänknöttarn, som har haft sin tid i Arsenal skulle jag tro men har alltid varit en helt okej spelare. Bort.Denilson; Brassar är brassar men denna lilla figur har väl kanske inte visat så mycket som man hade hoppats. Naej bort.Köp Hazard tack. Skulle va kul med en till svensk oxå dvs Elmander. :)

Stefan Jonsson
2011-04-10 @ 10:49:15

Jag tycker att Arshavin ska vara kvar :)

3-0 blir det i dag !!!!!

Patrik
2011-04-10 @ 11:32:55
URL: http://arsenalgunners.webblogg.se/

@JohanHåller med dig där, Clichy är faktiskt riktigt bra. Men håller fast vid att om han inte skriver på nytt kontrakt i sommar så ska han säljas, inte speciellt roligt att tappa honom gratis.. Sen tar vi in Hazard, kanon! :D

Patrik
2011-04-10 @ 11:33:46
URL: http://arsenalgunners.webblogg.se/

@StefanVem tror du har satt 0-3 och van Persie som sista målskytt till 17.00 pengarna? :D

M E R E I
2011-04-12 @ 18:12:34
URL: http://dajeroma.blogg.se/

- Haha Hazard kommer inte gå till Arsenal! Visst, han har sagt att han vill spela där men han har även sagt att han kommer stanna i Lille! Hans kontrakt med dem går ut 2015! Så keep dreaming! Och hey, du glömde Song till Roma ;)!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0