Glada nyheter inför Blackburn!

God kväll på er alla! Imorgon får vi äntligen se våra rödvita hjältar in action igen, Blackburn står för motståndet hemma på Emirates Stadium. Som om det inte vore nog med det så är det i stort sett bara trevliga nyheter som når oss Arsenal anhängare.
_
_
Truppen imorgon kommer att bli väldigt stark, efter landslagsuppehållet så har vi hunnit få tillbaka Fábregas, Walcott, Song och Diaby från skador. Sen har vi även van Persie, Bendtner och Ramsey som skadade sig lätt i sina landskamper och där dom två förstnämnda kommer att vara med i truppen imorgon medans Ramsey inte riktigt är fit for fight så att säga.
_
_
Bortamatchen mot Blackburn denna säsong slutade med vinst med 2-1 efter mål utav Walcott och Arshavin. Den matchen vann vi utan något vidare finspel.
_
_
Faktum är att Gunners inte har förlorat i ligan sedan den 13:e December då vi förlorade med 1-0 på Old Trafford mot Manchester United. Så alltså sedan mitten av December så har vi spelat in 26 poäng av 36 möjliga. Fullt godkänt om ni frågar mig. Men ni har vi inte råd med godkänt, nu är det mycket väl godkänt som gäller resten av säsongen. Håller vi jämna steg med Manchester United i poäng resten av säsongen och sedan vinner matchen på Emirates mot dom så kommer vi få se Cesc Fábregas lyfta Premier League bucklan på Creven Cottage den 22:a Maj. Vi har alltså allt i egna händer fortfarande, men vid ett enda poängtapp så har United ligan i egna händer, spännande.. i like it!
_
_
Fixar Nasri hem bucklan till London?

_
_

Startelvan imorgon då, kan komma att se ut :
_
Almunia
Sagna-Koscielny-Squillaci-Clichy
Song-Wilshere/Diaby
Nasri/Walcott-Fábregas/Nasri/Wilshere-Arshavin
Chamakh/van Persie
_
_
Som ni kanske ser så finns det väldigt många sett att ställa upp på, det beror alldeles på i vilket skick van Persie, Fábregas, Walcott, Diaby, och Song är i. Men eftersom Denilson är skadad så lär Song starta åtminstone.
_
_
Det var allt för idag, lägg gärna en kommentar om hur du skulle vilja se startelvan imorgon eller om något annat trevligt. Lets go crazy! Jag vill ha en kommentar av alla som läser, alla kommentarer uppskattas väldigt mycket!
_
P.S Från och med nästa säsong är det förbjudet att bära shorts på Emirates Stadium. D.S

GO GUNNERS!
Chelsea bloggen
2011-04-02 @ 03:13:01
URL: http://chelsea-prideofengland.blogspot.com

Jag är säker på att det blir vinst för Arsenal!

M E R E I
2011-04-03 @ 02:43:39
URL: http://dajeroma.blogg.se/

- Stark trupp var det va? Nej nu ska jag inte vara sådan men vafan?! Värsta jävla floppen i PL denna helg.. Arsenal.. Chelsea.. Tottenham.. Helt jävla sjukt! Bättre lycka nästa gång!- Och du, förbjudet att bära skjorts? Det är väl bara ett första april skämt va? Haha! Ha det bäst!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0