En ny säsong närmar sig!

God kväll!

Som rubiken lyder så närmar sig en ny säsong av Barclays Premier League.


Arsenal har hunnit spela två matcher hittils, som dom vunnit med 4-0 och 3-0. Gunners gör det dom ska göra och tar stabila segrar, men det som är kanske är mest intressant såhär på försäsongen är vem som får förtroende som nr 1 i mål kommande säsong. Wenger har sagt att vi inte har någon nr 1 i mål, men han verkar inte vara på jakt efter någon ny målvakt ändå, så troligtvis kommer det bli Fabianski,Mannone,Szczesny som får slåss om den platsen! Skulle inte Fabianski vara så ojämn så skulle han gärna få stå till den unga polacken är beredd att ta över.



Fabianski är för ojämn!


Som sagt så närmar sig en ny säsong, och Arsenal inleder mot Liverpool på Anfield. Säger man Andrey Arshavin och Anfield i samma mening så får man ju gåshud, FEM mål har våran ryss gjort på Anfield i dom två senaste matcherna i Liverpool. Tänk matchen när Arshavin gjorde fyra mål, 4-3 kom efter 89.54? vilken känsla det var! Minns kommentatorn : FOOOOOOOOOOOOOOOOUR!







FOOOOOOOOOOOOUR!

 

SillySeason har det också hänt lite dom senaste dagarna, Eduardo har skrivit på för Shaktar Donetsk. Eduardo själv säger : "Arsenal is a very special football club and I will miss so many people - my team-mates, all the staff and, of course, the wonderful Arsenal supporters. When I first came to England, I could not speak the language and knew nobody, but as soon as I arrived I was made to feel at home and part of this big family." Jag förstår verkligen Eduardos val, han blev aldrig samma spelare efter den där idiot-tacklingen av Taylor. Nu när Gunners också fått förstärkning av Chamakh och att Vela har blivit ett år äldre gör inte saken lättare för honom, det är bara att tacka Eduardo för allt han gjort för Arsenal och önska honom lycka till Shaktar!

 

Eduardo gjorde 20 mål på 67 matcher!

 

Lite andra smånyheter, West Ham ska vara intresserad av Silvestre, och Sol Campbell kanske blir kvar i Arsenal ändå, det ryktas att han kommer att förlänga sitt kontrakt när hans smekmånad är slut.

 

Vermaaelen ska ha sagt att han är övertygad om att Arsenal kommer att avsluta sin trofé-torka nästa säsong.

 

Det var det jag hade att bjuda på idag, tänkte avsluta med några av mina favorit Arsenal filmer!

 

 

En väldigt välgjord film som sammanfattar år 2009!

 

Arshavin har lekstuga på Anfield!

 

Samir Nasri lossar bössan!

 

En väldigt, väldigt nervös minut!


Robin van Persie, filmen får säga resten!

 

Inga ord, bara en film!

 

Tack för allt Eduardo!

 

 

Kommentera vilken film du tyckte bäst om! :)

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0