We`ve only got one Song!

God kväll Sverige!

Inlägg idag blev lite försenat eftersom jag inte var i någon balans för att sitta och skriva direkt efter matchen. Det hade helt enkelt inte gått, var helt uppskruvad. Men nu har jag lugnat ner mig lite och börjar även bli lite trött så ger det ett försök nu då.
Koscielny var tillbaka i startelvan efter sin skada, och Denilson var tillbaka i ny frisyr. Vi fick se ett Arsenal som slet hela matchen igenom men inte fick sin belöning förrän endast två minuter av ordinarie tid återstod. Hade inte Gunners vunnit idag så hade vi verkligen sett Fábregas & co. gå av planen och sett ut som dom sålt smöret och tappat pengarna. Vi fans krävde en vinst, Wenger krävde en vinst, spelarna krävde en vinst, vi behövde en vinst, vi fick en vinst. (läs: tillslut)
Nasri hade en i ribban, Walcott en i stoplen, Fábregas halva tron i mål. Men bollen vilja inte in i bakom Robert Green. Walcott byttes in, Bendtner likaså. Men 0-0 stod sig ändå till den 88:e matchminuten då Clichy vände bort en försvarare och slog ett inlägg som gick förbi Bendtner men fram till ingen mindre än Alex Song som nickade in bollen i mål och och Emirates Stadium höll på att explodera. Sen återstod fem minuters tilläggs tid, men West Ham kom aldrig riktig nära. 3 oerhört viktiga poäng var räddade och det kan vi tacka Alex Song för.
Song gjorde dagens enda mål!


Matchbetyg och kommentarer!

1, Sp*rsklass  2, Katastrof 3, Pinsamt 4, Verkligen dålig 5, Duglig 6, Godkänd 7, Väl genomförd match 8, Fantastisk 9, Helt Fantastisk 10, AAAAA (Andrey Arshavin Away At Anfield)

Fabianski 7/10 : Visar återigen vem som ska vakta buren denna säsong, gör återigen en massa säkra ingripanden. Imponerade Fabianski! Jag börjar nästan tro att målvaktskrisen är över!


Clichy 7/10 : Säker hemåt, som vanligt. Kommer även med bra upp idag och slår det matchavgörande inlägget till Song.


Koscielny 6,5/10 : Drar på sig några onödiga kort ibland, men helt klart godkänd.


Squillaci 7/10 : Växer i den röda tröjan för varje match som går, imponerar stort!


Sagna 7/10 : Inläggen håller bättre klass än förra säsongen, väldigt viktigt. Äckligt säker hemåt, börjar även komma med bättre uppåt. Serverar Fábregas en räkmacka som nästan resulterar i 1-0 i den första halvleken.


Denilson 6/10 : Slår lite för mycket felpass, tappar några för många bollar. Men överlag helt godkänd match.


Song 8/10 : Avgör matchen, bra hemåt men börjar komma med bra offensivt denna säsong. Skulle kunna ge honom en 10:a eftersom han räddade min dag.


Arshavin 6/10 : Känner fortfarande inte igen den lilla tsaren. Spelar inte med något bra självförtroende, men gör inte heller bort sig på något vis.


Fábregas 7/10 : Inte hans bästa säsong denna säsong, men leder ändå mittfältet på ett strålande vis.


Nasri 7/10 : Årets bästa spelare såhär långt, imponerar stort även fast han inte får spela centralt där han är som bäst.


Chamakh 6/10 : Imponerar inte nå, men har några bud på 1-0 och gör det ändå helt okej.


______________

Bendtner 6/10 : Förändrar inte matchbilden så mycket, men missar bollen 1 sekund innan Song gör 1-0 och det gjorde det ju inte direkt lättare för Green att stå emot.


Walcott 6,5/10 : Är centimetrar från att avgöra matchen med sitt skott i stolpen, på kuppen fick han mig att slänga kuddar runt mig hemma i tv-soffan. Men hans speed visar att han är en riktig "super-sub" även fast jag tror att han snart är tillbaka i startelvan.


Eboue - : Spelar bara sista fem minuterna, så betyg uteblir.



3 poäng får man om man vinner med 1-0. 3 poäng får man om man vinner med 6-0. Vi fick dom 3 poäng vi behövde så detta är bra det. Vi visar verkligen kämpaglöd och det är nog precis det Wenger vill se från sina mannar. Lite sömn på detta nu så känns det nog väldigt bra imorgon.
Mina sista tankar :

Vi hänger på Chelsea i toppen och det gör även Man Utd. Men däremot haltar Man City och det gör det hela mycket trevligare. Nu laddar vi om batterierna och spöar Shaktar med en 4-5 mål i veckan. Ramsey och van Persie tillbaka i träning nästa vecka och Vermaelen även han snart tillbaka, det ljusnar mina vänner.. det gör det verkligen!
Tack och godnatt! :)
Chelsea bloggen

Grattis till vinsten :)

eloosh
2010-11-01 @ 21:40:23

Älskar Song Billong !!

saknar Verminator.. han behövs, Verminator och Koscielny måste spela mer tillsammans så dem kan svettsas ihop..det måste spelas MÅNGA matcher ihop för att de ska bli en Solid Defence, darför måste Verminator bli frisk nununu..

j*vla tur chelsea har, vill bara %@£€§@$£&%¤%&!!!!

Anonym
2010-11-03 @ 23:50:10
URL: http://dajeroma.blogg.se/

- vad hände ikväll ?!

eloosh
2010-11-04 @ 00:05:01

denna kvällen ville Wenger inte satsa.. med tanke på att gunners e nästan klara i CL(vinst mot Partizan hemmaplan räcker) så valde Boss att inte spela med Song, Cesc, Sagna, Andrej, Chamakh.. 2-1 va ett väntat resultat.. men oavgjort kunde dem få,men Shakhtar Donetsk e en tuff match(speciellt i bortaplan), dem e underskattade

Patrik
2010-11-04 @ 02:34:59

dajeroma : Det är bara att läsa eloosh kommentar, sammanfattar väldigt bra vad som hände. Grattis till vinsten förresten! :)



eloosh : Precis så tycker jag också, med dom 5 borta och dessutom på bortaplan osade det katt lång väg...




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0