Spelarnas säsongsbetyg !

Tjena Tjena !
Nu när säsongen är avslutad finns det inte så mycket mer att göra än att ge spelarna deras betyg för den gångna säsongen.
Almunia 3/10 : Almunia säsong har varit om inte katastrof iallfall pinsam. Han har varit väldigt ostabil och har gjort att vi tappat många poäng i ligan. Men en 3:a i betyg får han för sina straffräddningar och räddningarna som höll matchen mot Barcelona i liv ganska länge. Nu kan ju inte säsongsbetyget styras av några matcher, men tycker han kan få en 3:a.

Sagna 6/10 : Han har varit stabil hela säsongen igenom. Har inte gjort bort sig något, men inte heller stuckit ut något speciellt. Han gör sitt jobb och han gör det bra.


Vermaaelen
8/10 : Han har varit en av våra bästa spelare denna säsongen, med sina 7 mål i ligan och otroligt bra hemåt så får han det fina betyget 8:a.


Gallas
7/10 : Gallas har även han varit väldigt bra denna säsong, när han har varit helt skadefri har han varit som en vägg bakåt, även Gallas hittade nätet 3 gånger denna säsong.


Silvestre
2/10 : Spursklass,eller snarare "Sp*rsklass" kan man sammanfatta Silvestres säsong. Han har under vissa stunder sätt ut som bambi på hal is ,och jag förstår faktiskt inte vad han har att göra i Arsenal. Han är ju dock bara backup, men med både Gallas och Vermaaelen skadade har han fått chansen,och han har ju inte tagit den chansen precis. En 2:a är ett snällt betyg,för Silvestre skulle ha kunnat göra allting bättre denna säsong.


Clichy
6/10 : Har haft det tufft med skador denna säsong, men sen han har varit skadefri på slutet har han bara blivit bättre och bättre. En helt klart godkänd säsong från våran vänsterback.


Campbell
6/10 : Sen den gamle Campbell återvände till Arsenal har han gjort det bra. Bara ett sånt steg för att på bara några månader gått från att spelat i Coca Cola League 2 med Notts County till att spela Champions League fotboll mot bla. Barcelona. Han visar verkligen vilket hjärta han har för klubben i varje match.


Song
8/10 : Mannen som jobbar utanför kamerabilden, han sliter och sliter och sliter. Slår fina passningar och jobbar med väldigt bra defensivt. Song är också en av säsongens bästa spelare. 


Diaby
5/10 : Han har varit väldigt ojämn denna säsong,riktiga toppmatcher blandat med några plattmatcher. Han är en bra spelare, men tyvärr visar han det lite för sällan.


Fabregas
10/10 : Våran spanjor har varit lagets spelfördelare samt även vår stora måskytt då van Persie åkte på en långtidsskada. Han har varit alldeles magnefik denna säsong, ett väldigt bra exempel på det var matchen mot Aston Villa. En halvskadad Fabregas byttes in efter cirka 65 minuter, gör 2 mål på ungefär 20 minuter och blir sedan utbytt igen. Ett annat bra exempel på Fabregas fantastiska säsong var han solomål mot Sp*rs på Emirates, tar bollen av Tottenham direkt efter avspark, springer förbi tre spelare och gör 2-0 till Arsenal. Detta mål kom 11 SEKUNDER efter van Persies 1-0 mål.

Fabregas har varit lysande denna säsong !







Som ni kanske ser är inte detta alla spelare i truppen , men deras betyg kommer i ett inlägg så småningom. :)


Det var allt jag hade att bjuda på idag, fortsätt gärna kommentera ! :)

GO GUNNERS !
Patrik
2010-05-17 @ 23:52:20

Vart lite fel med texten idag, då sidan inte verkade må så bra idag, bla. skulle bilden på fabregas vara i mitten.

Anonym
2010-05-18 @ 22:44:27

bra artikel ! fabregas har varit lysande i år! gaël är bästa ytterbacken i världen men det e synd att han varit mkt skadad i år.. får hoppas på att kieran gibbs blir minst lika bra! ifall han oxå blir skadefri.. thomas vermaelen =) e ett svårt namn att stava =P han var väldigt strålande början av säsongen, för början av säsongen gjorde han dem flesta av målen, ingen visste om hur duktig han var i huvudspelet, men efter nårra mål så blev han ett "!" och så blev det extra hård markering på honom på hörnorna! han e stabil,"Verminator".. tkr billong ska ha en nia =D förra säsongen så fatta ingen varför wenger spelade med billong från start men denna säsongen har han varit suverän å mycket viktig för arsenal.. ja hejar på honom i VM!!

Patrik
2010-05-19 @ 17:07:45

Att man hoppas att Song ska lyckas i VM är ju klart, men risken att Song skadar sig är väldigt stor, med tanke på hur mycket han har spelat denna säsongen. Med tanke på Afrikanska Mästerskapen i januari tex.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0