Inför matchen mot Partizan!

Hallå hallå!

(som vanligt så blir styckesindelningen i en stor "kladd" efter jag har publicerat inlägget, och som vanligt går det inget att göra. :/)

Min blogg har uppdaterats väldigt dåligt dom senaste veckorna, det hela beror på att jag helt enkelt inte haft någon tid att skriva. Men nu tänkte jag dra ihop ett kort inför-inlägg såhär 75 minuter innan matchstart.
Vi spelar alltså mot Partizan Belgrad ikväll, Ett lag som har fått varit slagpåsen i våran CL-grupp och ligger sist och kommer också att komma sist. Arsenal däremot, som började gruppen så starkt, har nu hamnat i ett svårt läge efter två förluster mot Shaktar Donetsk och Braga. Ikväll möts alltså Shaktar och Braga, hur den matchen slutar avgör om Gunners vinner gruppen (läs: vid vinst) eller inte. Såhär avgörs det :
Skaktar 12 p
Arsenal 9 p
Braga 9 p
Partizan 0 p
Shaktar vinner gruppen om följande inträffar :
* Shaktar vinner sin match.
* Arsenal tappar poäng.
* Shaktar spelar en oavgjord match.
Arsenal vinner gruppen om följande inträffar :
* Gunners vinner sin match medans Shaktar förlorar.
Som ni kanske ser så har Shaktar allt i egna händer, men tillskillnad från Partizan så har Braga allt att spela för. Om Arsenal tappar poäng medans Braga vinner mot Shaktar så blir det helt plötsligt Shaktar och Braga som går vidare ur gruppen.
Men nu ska vi se det hela posetivt och hoppas att våra kanonjärer tar sig i kragen och vinner med en 3,4-0. Vi har ett bra lag som kommer att stega ut på Emirates Stadium ikväll, något såhär kan det komma att se ut :
Fabianski
Sagna/Eboué-Koscielny-Squillaci-Clichy/Gibbs
Song-Wilshere
Walcott-Nasri-Arshavin
van Persie/Chamakh

Vilka som startar på ytterbackarna beror helt på hur säker Wenger känner sig, antingen känner han att han måste spela med bästa startelva och startar med Sagna och Clichy, eller så känner han sig trygg och startar med Eboué och Gibbs.
Nu är det bara att slå sig ner i soffan och heja fram vårat älskade Arsenal FC!


Go Gunners!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0