Mr. Walcott Briljerar!

Hallå!
6-0 blev det till slut. Hade Arsenal varit i behov att göra 10-12 mål hade dom lätt kunnat göra det också, men som vanligt när det rinner iväg resultatmässigt så ska målen vara lite snyggare, den där extra passen som är helt onödig men gör det hela lite snyggare ska alltid komma fast den inte behövs. Men vi ska vara väldigt med matchen och vi har dessutom lärt oss en massa av denna match:


* Walcott blir att räkna med denna säsong!

* Rosicky likaså!

* RvP slår väldigt bra hörnor!

* Chamakh blir väldigt viktigt vid hörnor/inlägg denna säsong!

* Arshavin har inte tränat bort sin förmåga att bli helt osynligt i matcher mot sämre lag.

* Song duger väldigt bra att ha som backup i backlinjen.





Robin van Persie!






Spelarbetyg och omdömen! :

Betyg mellan 1-10, 6 är medel!


Almunia : 6/10. Han får inget att göra idag så det är bara att sätta betyget godkänt.


Sagna : 7/10. Är som vanligt väldigt bra defensivt, men kom även idag med väldigt bra i offensiven. Så lite över godkänt är han värd!


Vermaelen : 6/10. Backlinjen blev ju inte speciellt hårt prövad idag, men Blackpool kom inte till några bra lägen så då måste ju backlinjen få godkänt.


Song : 6/10. Lika som Vermaelen, Godkänd.


Clichy :
6/10. Samma lika här också.


Diaby : 7/10. Kom med väldigt bra framåt idag, gör även ett vackert mål!


Wilshere : 6/10. Inte lika glänsande som vissa matcher på försäsongen, men helt klart godkänd.


Rosicky : 9/10. Var helt superb idag, vände och vred och hittade passningar i djupled och var med i varje anfall. Mera sånt tack!


Walcott : 10/10. Okej, nu var det Blackpool vi mötte och inte Manchester United. Men Walcott visade en gång för alla att han blir att räkna med denna säsong. 3 mål visar verkligen svar på det, och han var konstant farlig under hela matchen! Man Of The Match!


Arshavin : 5/10. Kommer som vanligt mot dom sämre lagen helt ut ur matchen, men han slog en väldigt fin straff och den ska han ha cred för!


Chamakh :
7/10. Bränner öppet mål, men då ska vi inte glömma att han gjorde ett mål och han jobbade fram straffen som resulterade till 2-0. Bra match!


van Persie : (Inbytt 63") 5/10. Har inte tränat hela försäsongen, så därför kan man inte kräva speciellt mycket, slår iallafall en väldigt fin hörna som resulterar i 6-0.


Fábregas : (Inbytt 63") 5/10. Samma som van Persie, men det kommer, det kommer!


Vela :
(Inbytt 66") 5/10. Hade ett fint läge men valde istället att passa, men han blir bättre för varje säsong som går, kan nog räkna med en 5-6 mål från Vela denna säsong.


Det var det jag hade att bjuda på idag, kommentera gärna så ses vi snart igen!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0