Blackpool kommer krossas! Eller?

Hejsan!


Imorgon är det dags den andra matchen i Premier League och det är Blackpool som står för motståndet. Som ni säkert vet så började Blackpool sin återkomst till PL på ett strålande sett genom att vinna över Wigan med hela 4-0. För Gunners blev det 1-1 på Anfield Road efter sent kvitteringsmål av Chamakh (Reinas mål var det egentligen).


Som rubriken lyder så ska bara Blackpool krossa imorgon, men det kan bli mycket svårare än vad vi tror. Blackpool är ett typiskt lag som är nederlagstippat inför säsongen, för att sedan rivstarta och kanske plocka 9-10 poäng på dom fem första matcherna för att sen kanske inte vinna en match på 10-12 omgångar. Minns Hull när dom gick upp till PL för några år sedan.


Som vanligt har Arsenal en massa skador, imorgon kommer vi sakna Ramsey, Denilson, Frimpong, Nasri, Bendtner. Dom två första samt våran dansk är skadad sen tidigare, men Nasri har genomgått en lite operation som håller han borta från spel i en månad. Men Emmanuel Frimpong som var påväg in i A-laget efter att imponerat på försäsongen har slitit av korsbandet och blir borta mellan sex och nio månader! Väldigt, väldigt tråkigt då han kunde ha fått sitt stora genombrott denna säsong.


Frimpongs säsong är redan över!




Men lite goda nyheter finns det också, Fábregas, Song, Djourou är tillbaka i truppen inför morgondagen och van Persie startar troligen.

Trolig startelva imorgon:

Almunia
Sagna-Djourou-Vermaelen-Clichy
Eboue-Diaby-Rosicky
Walcott-Chamakh-Arshavin


Nog för att Arsenal har skickat ut sämre startelvor på Emirates gräs, men detta känns inte bra ändå. Almunia är helt enkelt för dålig för att stå i Arsenal, Djourou är inget säkert kort då han kommer ha massa småskador hela säsongen, imorgon är inte Koscielny med för att han blev utvisad efter två gula mot Liverpool. så åker han på en långskada om en månad står vi där med en osäker Djourou, och blir han skadad har vi Song och Nordveit att tillgå. En saker är säker, vi behöver en till mittback och det är illa kvickt. Kan det vara Squillaci som är svaret?  Det vore en riktig kalasvärvning om ni frågar mig, då han har mycket rutin. Även om jag hellre skulle se en engelsman som tex. Micah Ricards eller Gary Cahill en ännu en från Arsené Wengers hemland, Frankrike.


Lite mer transfernyheter, Jay Simpson lämnar Arsenal för spel med Hull City. Som jag nyss skrev så är Squillaci en av kandidaterna till våran nya mittback. Sen har vi också Shay Given som vill lämna för Arsenal nu när Joe Hart har tagit över startplatsen i Man City.



Shay Given, något för Arsenal?




Det var det som jag hade att ta upp idag, kommer förmodligen ett inlägg efter matchen imorgon!





GO GUNNERS!








Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0